Historien bag

Spot Off er udviklet i og af CAZA Blanca som er en brudeforretning i "det mørke nord-vestlige jylland".  Ønsket om at hjælpe vores brude til en pletfri dag, satte både tankerne og kreativitetn i gang. Efter 1 års hårdt arbejde var Spot Off i efterår 2006 blevet en realitet.

Al begyndelse er som bekendt svær og snart måtte jeg erfarer, at vejen fra idé til produkt var meget svær og ufremkommelig...for hvor skulle jeg starte.. hvad skulle den hedde? hvor og hvordan skulle det sælges? hvor køber man emballage? hvad skulle der stå på flasken iht loven - ja spørgsmålene var mange...og rejsen begyndt...

Rejsen har bragt mig omkring alt fra opfinderkontoret, patent- og varemærkestyrelsen til kemikalielovgivningen i EU - men det var faktisk noget andet, der var sværest - eller rettere sværst tilgængelige: flasken..idet leverandørene på flasker, sælger til industri og derfor havde et minimumantal på 25.000 stk...hvilket jeg nok synes var lidt rigelig første gang! Efter nogen tid fandt jeg en dansk producent som ville "nøjes" med 6000 stk - og således var jeg i gang.

Forventningerne var skyhøje, da jeg præsenterede Spot Off på mode/indkøbsmessen i Bella centeret MEN modtagelsen var dog ikke som forventet...faktisk laaangt fra!! Jeg fandt hurtig ud af at mit produkt (pletfjerner) havde en forudtagelse af at være utroværdigt! fordi en pletfjerner der virker + skal ikke vaskes af efter brug + lille størrelse + at den skulle sælges i brudeforretninger og ikke dagligvare butikker - dette var forhold man i branchen ikke lige troede på med det samme - og jeg var ikke opmærksom på dét faktum inden lanceringen.... derfor fandt jeg hurtigt ud af at jeg var oppe imod 4 hårde odds MEN min stædighed og vilje fik mig til at fortsætte, for jeg vidste jo nu og dengang at Spot Off virker. Strategien blev derefter at give gratis prøver til mine kunder (butikker) som så SELV kunne afprøve og se at Spot Off virker. Dette virkede og ordrene begyndte at komme.

Efter et par år tog jeg på messe i England - igen med stor optismisme...og endnu engang en skuffelse! jeg gav jo (som erfaringen viste) gratis prøver...men de opførte sig højest besynderlige, dé dér englængere...de antydede at de ville sprøjte på hals, hinanden ja sågar ud i den blå luft...og det var ikke bare en enkelt englænder - det var dem alle sammen!!! hovedrystende tog jeg efter endt messe derfra. Hjemme fandt jeg dog ud af hvorfor reaktionen var sådan - ha ha! på engelsk er en plet fjerner ikke spot off..men stainremover, da "spot" på engelsk er alle andre pletter...end lige dem på tøj!! - således blev jeg rigere på sproglige finurligheder og en erfaring klogere.

Gennem tiderne har Spot Off flasken ændret udseende, for som altid, ønsker jeg at give det bedste af det bedste og som opfinder, kvinde og hang til smukke ting har det været uundgåeligt for mig at udvikle på udseenet - for indholdet er jo prima kvallitet som emballagen bør matche. SPOT OFF er den mest eksklusive og effektive pletfjerner man nogensinde har set - den er samtidig dansk og eneste af sin slags. Danmark er forgangsland på mange områder og Spot Off et lille bidrag hertil og sælges nu i de feste brude- og selskabsbutikker i Danmark. Ligeledes sælges den i Tyskland, Holland, Sverige og en enkelt butik i Norge 2018. Med Spot Off får du en pletfri dag - god fornøjelse - og god fest

 

Kærlig hilsen

Rikke Renberg

(Ejer og udvikler)

 

Dit abonnement er på pause, dette er et preview